My Life.

Alla inlägg den 26 juni 2012

Av Mariina - 26 juni 2012 23:07

Hej, jag blev glad iallafall.. när jag var med min bästis på djurklubben istället :)

Jag och mamma har vart o köpt lite prylar till katten som kommer på lördag.. Vi köpte kattlåda, leksaker och ett bädd-klösträd. Jättefina saker! Hoppas hon trivs när hon kommer bara... Jag håller ju på att göra kattgräs åt henne också. Så hon MÅSTE gilla mig! Hehe.. Längtar såååååååå mycket (mycket mer är 'såååååååå').


Jag gick upp till min granne, och vi kollade på film. Sen gick vi ner till mig, och spelade wii. Sen kom hennes mamma och de fikade eller något, och jag och min kompis spelade Moviestarplanet. Vi hade jättekul!


På fredag åker jag på kollo, kul! Fast lite tråkigt också (konstigt nog), eller det är inte så konstigt: För JasmineD kommer ju hem då! Hehe!


Nu kommer dagens 2 youtubeklipp... 

Someone i used to know- Gotye. Visst är det häftigt med färgen?! 


Too Good!! Bon Jovi- Runaway.


Okej, godnatt!

Kram

Mariina


P.s GUD VAD DET ÄR VARMT I MITT RUM! 50°c ELLER?! D.s


Av Mariina - 26 juni 2012 10:38

Hej godmorgon.. Jag stressade HELA MORGONEN, Och vaknade jättetidigt (7 timmar efter att jag somnat) för att hinna till djurklubben. JAG STANNAR DÄR I EN KVART! DET VAR JÄTTETRÅKIGT. Det var bara jag där som är med i klubben. Och sen skulle jag gå och klappa en kanin eftersom att alla redan hade mat och vatten. Då kommer en personal och säger med jätteotrevlig röst 'Men herregud, där får ju inte Du vara, du har väl inte frågat om Lov?' då sa jag 'Nej.. Behöver man det eller?' 'Meh, visste du inte det eller? Det måste du väl göra?!'

Så nu är jag jätteledsen.. Och ARG. JAG KAN INTE VETA SÅNT! Jag har bara gått där i 2 veckor! Mindre tillochmed. Jag fick inget regelpapper? Det är väl deras eget fel då.

Hur kan man inte få gå in till kaninerna utan lov, om man får kravfsa hovarna på en åsna helt ensam? 

 

Sen ringde jag min bästis (<3) och berättade det, och hon blev jätteförvånad- hon visste inte heller att man inte får gå in där utan att ha frågat. Hon har aldrig behövt fråga.. och hon har gått där ett halvår. Det är dåligt att man inte får veta sånt, så nu ska jag kanske skriva en lapp: 'Ni borde ha ett regelpapper för djurklubben'.

OCH DET SKA VARA DEN RIKTIGA LEDAREN SOM SKRIVER DET. 

 

Jaja, kommer ett normalt (?) inlägg senare...

Kram

Mariina

Om mig


Hej, jag heter Mariina och jag är en 12 årig belieber och animal från Stockholm.. Jag gillar mode, musik, min familj, mina vänner och aa mycket mer.

Instagram: mariina_liv

Videofyme: Mariina Lundström

KIK: Popcornmusik

 

Ställ en fråga

17 besvarade frågor

Inläggskalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Senaste inläggen

Gamla inlägg

Saker jag skriver om

Andra bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards